Ontdek de features en voordelen van de meest duurzame digitale visitekaart.

De digitale visitekaart in jouw huisstijl.

In CardStudio bepaal je zelf hoe de digitale visitekaartjes eruit komen te zien.

huisstijl

Werken met meerdere vestigingen.

Organisaties met meerdere vestigingen gebruiken de vestigingsmodule. In deze module maak je gemakkelijk al je vestigingen aan. Kies bij de medewerker de juiste vestiging en alle vestigingsgegevens worden automatisch op de digitale visitekaart getoond.

vestigingen

Werken met divisies met eigen logo.

Werk je binnen de organisatie met meerdere divisies in dezelfde huisstijlkleuren maar wel met een afwijkend logo, bedrijfsnaam, website of telefoonnummer? Maak dan gebruik van de divisiefunctie. Je kunt tevens verschillende divisies koppelen aan verschillende vestigingen.

feature divisie

Onze handige en duurzame gratis app.

Duurzaam ondernemen staat bij ons voorop, dus geen papier en geen plastic wat ons betreft. Bij jouw ScanCard account kunnen alle medewerkers onze gratis app downloaden om hun digitale visitekaart te activeren.

gratis app

Eén account voor meerdere bedrijven.

Heb je meerdere bedrijven met verschillende huisstijlen? Maar je wilt deze vanuit één account beheren? Geen probleem. Koppel eenvoudig een account aan een andere account. Vanuit je hoofdaccount switch je gemakkelijk tussen je accounts. Eén account, één keer inloggen dus.

feature koppeling

Download QR codes voor andere toepassingen.

Wil je de QR codes op een andere manier delen dan vanuit de app? Download dan eenvoudig de QR codes van je medewerkers in vector PDF of JPG.

download qr code

Deel eenvoudig de cards van je collega’s.

Zit je in gesprek en wil je de gegevens van een collega ook delen? Gebruik dan de gemakkelijke deelfunctie. Zoek je collega en open zijn of haar digitale visitekaart om te laten scannen.

qr card delen

Nodig collega’s uit als gebruiker of beheerder in CardStudio.

Wil je een collega uit je marketing team of van een vestiging toegang geven tot het account? Nodig dan je collega uit en bepaal welke toegangsrechten van toepassing zijn.

gebruiker cardstudio

Deel jouw card via Whatsapp, sms of e-mail

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

scancard delen

Bepaal jouw abonnement.

Een ScanCard abonnement voor 5, 20 of 75+ medewerkers? Kies eenvoudig het abonnement dat past bij jouw bedrijf en team.

beheer abonnement

Gemakkelijk facturen inzien en downloaden.

Ook de facturen zijn paperless natuurlijk. Bekijk en download jouw facturen gemakkelijk in CardStudio.

facturen paperless

Beveiligd inloggen met Two-Factor Authentication.

Voeg extra beveiliging toe aan je account met behulp van verificatie met Two-Factor Authentication. Gemakkelijk en veilig verifiëren met de Google Authenticator app.

2fa login

Voor medewerkers die voor meerdere merken werken.

Hebben jouw medewerkers nu twee of meer visitekaartjes omdat ze voor meerdere van jouw bedrijven werken, dan koppel je eenvoudig een extra persoonlijke code in de app voor een extra digitale visitekaart. Jouw medewerkers swipen dan gemakkelijk van de ene naar de andere digitale visitekaart.

swipe digital qr cards

Nieuwe huisstijl? Geen probleem.

In CardStudio verander je de huisstijl van de digitale visitekaarten in een handomdraai. En dat voor alle medewerkers tegelijk. Jouw medewerkers hoeven hiervoor niets te doen. De digitale visitekaarten worden automatisch in de app bijgewerkt.

huisstijl aanpassen

Ontdek ScanCard
14 dagen gratis

Wil jouw bedrijf ook de voordelen van een duurzaam en digitaal visitekaartje ervaren? Probeer ScanCard dan nu 14 dagen gratis. Geen paniek. Je zit nergens aan vast.